Пловдивчанин е станал жертва на нагла имотна измама. Добромир Ангелов потърси

...
</TD
>Пловдивчанин е станал жертва на нагла имотна измама. Добромир Ангелов потърси
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Станах жертва на тежка имотна измама

Пловдивчанин е станал жертва на нагла имотна машинация. Добромир Ангелов потърси Plovdiv24.bg , с цел да опише детайлности за случая, в който твърди, че са забъркани негови родственици.

През ноември 2022 година Добромир решил да направи подмяна на личния си апартамент за по-малък. Братовчедка му Албена му предложила брокерката Румяна Йорданова, която в следствие се оказала и покупател на жилището. Сключили договорката и документите били завършени пред нотариус.

Мъжът останал да живее в жилището, а в нотариалния акт категорично било  записано, че срокът за предаване на владението върху продаваемия се парцел е 30 април 2023 година Тогава му спрели тока, защото новата собственичка показала в електроразпределителното сдружение нотариалния акт, с който купила жилището и поискала зареждането да бъде прекратено. 

Жилището е с повърхност 85.5 квадратни метра, дружно с мазето и 2.93% идеални елементи от общите елементи на постройката и съответното право на градеж. Добромир твърди, че е излъган с парите, защото е получил едвам 30 000 лева, при пазарна стойност над 160 000 лв.. 2000 лв. са му били преведени по банков път на 24 ноември 2022 година, а останалите 28 000 лева - в деня на нотариалното изповядане. 

Пловдивчанинът показа, че има параноидна шизофрения, като диагнозата му е сложена през 2019 година от Центъра за психологично здраве в Пловдив. Съмнява се, че купувачката на жилището му е дала упойващо вещество, тъй като не помни събитията от деня, когато е бил в адвокатската фирма на нотариуса. Изповедникът на договорката обаче е записал в нотариалния акт, че се е уверил в самоличността и дееспособността на страните. 

Сега Добромир Ангелов е наел юрист, защото желае договорката за продажбата на жилището да бъде развалена. 

Подробности за проблема гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР